Miten poistan Parempi Vire-sovelluksen ja käyttäjätilin?

Sovelluksen poistaminen

Jos et halua enää käyttää Parempi Virettä, voit halutessasi poistaa sovelluksen puhelimestasi. Se onnistuu sekä Androidissa että iOS-puhelimissa valikosta painamalla pitkään sovelluksen kuvaketta ja painamalla raksia.

Käyttäjätilin poistaminen
Jos haluat poistaa kokonaan käyttäjätilisi kaikkine tallennettuine tietoineen, toimi näin:

• Android: Valitse valikko (3 pistettä) > Poista käyttäjätilini > vahvista
  • iOS: Tili > Poista käyttäjätilini > vahvista

HUOM! Poistettuja tietoja ei saada enää palautettua ja mahdollisesti samalla käyttäjätunnuksella oleva HeiaHeia-tili poistuu samalla.