Android-puhelin: kutsukoodini ei toimi

Parempi vire on ilmainen sovellus, joka otetaan käyttöön henkilökohtaisella kutsukoodilla, joka toimitetaan sähköpostiin. Kutsukoodi toimii vasta, kun sovellus on asennettu puhelimeen, eikä se toimi Google Play-kaupassa maksutapana.

Ladattaessa sovellusta Google Play-kaupasta, Google voi pyytää viimeistelmään Google-tilin. Tässä vaiheessa tulee valita "Ohita", eikä syöttää maksutapaan henkilökohtaista kutsukoodia.