Puettavan laitteen kytkeminen

Voit kytkeä Parempi vire-sovellukseen puettavan laitteen, jolloin saat automaattisesti treenimerkintäsi tuotua sovellukseen. Tuetut puettavat laitteet: Garmin, Polar, Fitbit ja Suunto. Withings laitteisiin ei valitettavasti pysty luotaan uusia tilejä mutta vanhat käyttäjät pystyvät edelleen siirtämään tietoja sovellusten välillä. Withings laitteesi voit kytkeä Apple Health tai Google Fitin kautta.

Ohje puettavan laitteen kytkemiseen:

• Tili > Puettavat laitteet > Kytke haluamasi puettava laite päälle.

Lisäksi voit tuoda Parempaan vireeseen treenimerkintöjä puhelimen terveyssoveluksista (Apple Terveys ja Google Fit), jolloin voit tuoda treenimerkintöjä myös kolmansien osapuolten sovelluksista tai laitteista, jotka eivät ole suoraan tuettuja.

Ohje terveyssovelluksen kytkemiseen:

• Tili > Asetukset > Päivän aktiivisuuden mittaus > Tuo treenit Health-sovelluksesta.