HeiaHeia-tilin kytkeminen Parempaan vireeseen

Parempi vire-sovellus pohjautuu HeiaHeian teknologiaan. Näin ollet voit samalla käyttäjätunnuksella käyttää sekä Ilmarisen tarjoamaa Parempi virettä että HeiaHeiaa.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

• Olen ottamassa Parempi virettä käyttöön ja minulla on jo HeiaHeia, voinko käyttää HeiaHeia-käyttäjätiliäni?
    Kyllä. Jos sinulla on HeiaHeia-sovellus puhelimessasi ja olet kirjautuneena sisään, Parempi vire tunnistaa tämän käyttöönottovaiheessa ja pääset kirjautumaan sisään olemassa olevilla tunnuksillasi ja henkilökohtaisella kutsukoodilla.

• Jos minulla on HeiaHeia, näkyvätkö merkinnät myös Parempi vireessä?
    Kyllä. Tekemäsi merkinnät näkyvät molemmissa sovelluksissa.