Tavoitteen asettaminen

Voit asettaa itsellesi tavoitteen Parempaan vireeseen. Haasta itsesi esimeriksi 10 000 askeleen päivätavoitteeseen tai nukkumaan 7,5 h yössä.

Tavoitteen asettaminen:

• iOS:
    • Liikuntatavoite:  Aloitus > Klikkaa oikeaa yläkulmaa
    • Askeltavoite: Aloitus > Askeleet-välilehti > Klikkaa oikeaa yläkulmaa
    • Unitavoite: Aloitus > Uni-välilehti > Klikkaa oikeaa kulmaa

• Android:
    • Klikkaa etusivulla toista välilehteä > aseta viikko tavoite (vaihdoehdot: Tuntia, harjoitusta, matka, askelia tai hyvinvointikirjauksia)

Tavoitteen toteutumisen seuraaminen:

• Saat palautetta tavoitteesi toteutumisesta viikottaisessa sähköpostissa ja voit seurata tilannetta sovelluksen etusivun yhteenvedoista.