Hyödynnä Parempi vireen laajat liikunta- ja hyvinvointiohjelmat

Parempi vireen tarjoamat liikunta- ja hyvinvointiohjelmat auttavat sinua kiinnittämään enemmän huomiota hyvinvointiisi ja saavuttamaan tavoitteesi. Hyödynnä huippuammattilaisten luomat ohjelmat.

Tarjolla olevat liikunta- ja hyvinvointiohjelmat:

• Liikunta: lihaskunto (esim. kotikuntoilu ja kahvakuula), liikkuvuus (esim. jooga ja venyttely) ja kestävyys (esim. juoksu).
  • Hyvinvointi (esim. paremmat yöunet tai lisää vedenjuontia)
  • Työpäivän aktivointi (esim. taukoliikunta ja työpäivän ergonomia)
  • Tapahaasteet (esim. haaste: ota 10 000 askelta päivässä)
  • Vire videot (esim. saavuta tavoitteesi)

Ohjelman käynnistäminen:

• iOS: Harjoitteet > Etsi harjoitteita tai valitse kategorioista sopiva > Voit aloittaa ohjelman heti tai ensi maanantaina
  • Android:  (Kahvakuula-ikoni) > Etsi harjoitteita tai valitse kategorioista sopiva > Voit aloittaa ohjelman sopivana maanantaina

Ohjelman suorittaminen:

• Löydät sovelluksen etusivulta kalenterinäkymän, josta näet päivän tehtävät. Voit myös tehdä tulevien päivien tehtäviä jo etukäteen.
  • Saat puhelimeesi automaattiset ilmoitukset päivän tehtävistä.

Muuta:

• Vinkkejä:
    • Voit hyödyntää yhtä tai useampaa ohjelmaa samaan aikaan.
    • Tallenna treenimerkinnät kuvien kera ja innosta työkaveritkin testamaan ohjelmaa.
  • Ohjelman keskeyttäminen
    • Avaa etusivulta viikon ohjelma (tehtävät) ja avaa mikä tahansa tehtävistä. Valitse ylänurkasta valikko ja poista.