Työkaverien lisääminen ja kannustaminen

Jaettu ilo on suurempi ilo. Parempi vireessä voit muodostaa kaveruuksia. Kaverit näkevät toisensa kirjaukset ja voivat kannustaa toisiaan.

Kaverien lisääminen ja poistaminen

• Ottaessasi Parempi vire -sovelluksen käyttöön, voit heti valita kavereiksi työkavereita, jotka on myös kutsuttuna palveluun.
  • Voit lisätä kavereita myös myöhemminkin Kaverit -valikon kautta. Palvelu tarjoaa ehdotuksia samassa työyhteisössä olevista työkavereistasi.
    • Android: Valikko > Kaverit
    • iOS:  Tili > Kaverit
  • Voit poistaa kaverin Parempi vireen Kaverit valikosta kohdsta Kaverit. Valitse oikeasta kulmasta avautuva pieni valikko > Poista kavereista.

Kaverien kannustaminen

• Näet etusivulla uutisvirrassa tuoreimmat kaverien päivitykset. Voit suoraan kannustaa näkymästä Kannusta -napilla (valittavana useita kannustusikoneita) tai kommentoimalla.
  • Voit myös katsoa Kaverit-valikon kautta kavereittesi profiileja sekä treenilokeja. Treenilokissa näet kaverisi kaikki treenit ja voit kannustaa.

Vinkkejä:

• Kaikkea ei tarvitse jakaa kavereille. Osa merkinnöistäsi on lähtökohtaisesti yksityisiä (esimeriksi päivän aktiivisuustieto ja paino) ja osa julkisia (hyvinvointi- ja treenimerkinnät). Voit merkata minkä tahansa treenimerkinnän yksityiseksi muokkaamalla jo tehtyä merkintää tai luodessasi uuden treenimerkinnän kohdasta "Yksityinen".
  • Askarruttaako yksityisyys? Lue lisää Parempi vireen yksityisyydestä.