Sisältöjaksot ja raportointi

Parempi vire -sovellus starttaa automaattisesti 12 viikon teemajakson käyttäjäkohtaisesti, kun palvelun ottaa käyttöön.

Teemajaksot:

• Teemajaksot käynnistyvät sinä hetkenä kun kukin työntekijä ottaa palvelun käyttöön.
  • Palvelussa kullakin käyttäjällä, joka ottaa Parempi vireen käyttöön, lähtee hänellä automaattisesti käyntiin ensimmäinen sisältöjakso. Kahdentoista viikon teemajaksot ovat: 1: Tavoitteeni, 2: Sosiaalinen elämäni, 3: Asenteeni ja 4: Energisyyteni.
  • Kuhunkin teemajaksoon kuuluu Oma vire-kysely sekä tapahaasteita kerran kuussa. Tapahaasteohjelmassa tarjotaan tapahaasteohjelmia (esim. vedenjuonti tai paremmat yöunet) sekä viikottaisia tietoiskuja.

Oma vire-raportit:

• Pääkäyttäjälle toimitetaan 12 viikon välein yhteenvetoraportteja, joista ilmenee yhteisö- ja tiimitason tietoja (riippuen onko tiimit käytössä vai ei)
  • Raportti toimitetaan määräajoin kaikille mukana oleville yrityksille sen hetkisen tiedon mukaan, mitä on kertynyt (noin 12 viikon välein).

Lisäraportointi:

• Parempi vire ei tarjoa reaaliaikaista raportointia pääkäyttäjille.
  • Mahdolliset lisäraporttipyynnöt voi osoittaa Parempi vire -yhteyshenkilölle tai asiakastukeen admin@luotaamo.fi.