Hyvinvointipisteet Parempi Vire -palvelussa

Uudistuksia: Lanseeraamme Hyvinvointipisteet Parempi Vire-palvelussa

Nyt sinulla on mahdollisuus seurata ja parantaa omaa hyvinvointiasi pisteiden avulla. Keräät pisteitä aktiivisuudellasi ja kaikki hyvinvointia edistävät teot merkitsevät. Mitä enemmän pisteitä keräät, sitä korkeammalle tasolle nouset. Viisi hyvinvointitasoa toimivat kolmen kuukauden mittaristona ja sinulla on voimassa aina viimeisen kolmen kuukauden pisteet. Avaa siis sovellus ja tarkista pistekertymäsi sekä tasosi.

Nosta tasoasi aloittamalla tapahaasteita, liikkumalla, tai vaikkapa nukkumalla enemmän. Pisteiden kertymistä voit seurata suoraan Parempi Vire -sovelluksesta. Lisää tietoa pisteistä ja tasoista löydät Parempi Vireen -sovelluksesta. Hyvinvointipisteet ovat käytössäsi kun päivität sovelluksen uusimpaan versioon. Olemme laskeneet hyvinvointipisteesi sinulle valmiiksi perustuen aktiivisuuteesi viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Käy katsomassa hyvinvointipisteesi jo tänään!

Saat pisteitä seuraavista asioista:

1p + 1 p. / 15 min               Liikunta

1 p.                                     Hyvinvointiteko                                 

4 p.                                    10 000 askelta/päivä                         

4 p.                                    7,5h unta/yö                                       

1 p.                                     Ystävän lisääminen

1 p. / Max 20 p. vko          Ystävän kannustaminen                   

Max 20 p.                          Treeniohjelman suorittaminen        


Viisi hyvinvointitasoa:

Taso 1 ”Helpot voitot”: On osallistunut hyvinvointiohjelmaan joko harvakseltaan ja säännöllisesti tai pyrähdysmäisesti. On joko aloittanut tai toteuttanut jonkin oman elämäntapamuutoksen.

Taso 2 ”Perusta”: Tekee töitä vähintään oman hyvinvointinsa ylläpitämiseksi. Tekee keskimäärin yhden treenin viikossa ja merkitsee myös muita hyvinvointitekoja silloin tällöin. 

Taso 3 ”Ihannetaso”: Hyvinvoinnin kannalta ihannetaso. Ihminen liikkuu ja pitää huolta itsestään. 

Taso 4 ”Hienosäätö” ja 5 ”Hyvinvointitaituri”: Parempi Vireen aktiivikäyttäjiä ja/tai -liikkujia. Toteuttavat arjessaan aktiivisia ja hyvinvointia edistäviä elämäntapoja säännöllisesti.
Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.