Yhdistä Garmin-tilisi Parempi Vireeseen

Nyt saat myös reittitiedot Parempi Vire-sovellukseen!

Olemme päivittäneet Garmin-rajapinnan uuteen. Uuden rajapinnan avulla saat automaattisesti Parempi Vireeseen myös kuljetun reitin nykyisten tietojen lisäksi.

Voit päivittää Garmin-tilisi yhteiden Parempi Vire- sovelluksessa Tili -välilehdellä kohdassa Puettavat laiteet. Alla tarkemmat ohjeet iOS ja Android-käyttöliittymille.

iOS laitteet

Muodosta yhteys  Garmin-tilin ja Parempi Vireen välille. Huomaathan että tarvitset henkilökohtaiset tunnukset Garmin Connect-tilillesi. Garmin kohdassa on sininen merkki kun yhteys on luotu.

Android laitteet

Muodosta yhteys  Garmin-tilin ja Parempi Vireen välille. Huomaathan että tarvitset henkilökohtaiset tunnukset Garmin Connect-tilillesi. Garmin kohdassa on sininen merkki kun yhteys on luotu.