Konsernit pystyvät nyt lisäämään kaikki Y-tunnukset Luotaamoon!

Konsernina teidän tulee tästä edes lisätä Luotaamossa oleville käyttäjille tieto siitä, minkä Y-tunnuksen alle he kuuluvat.

Näin lisäät konsernin kaikki Y-tunnukset Luotaamoon

Luotaamossa oleville käyttäjille tulee lisätä tieto siitä, minkä Y-tunnuksen alle he kuuluvat. Voit tehdä sen kahdella eri tavalla; manuaalinen tapa tai tietojen tuominen CSV-tiedostolla.

1) Manuaalinen tapa

Lisää ensin Y-tunnukset manuaalisesti Käyttäjähallinnan alta löytyvältä Y-tunnukset välilehdeltä.

Tämän jälkeen lisää Y-tunnukset käyttäjille Käyttäjät-sivulta.

2) Tietojen tuominen CSV-tiedostolla

Päivitä (tai lisää) käyttäjät Luotaamoon CSV-tiedoston avulla. Lisää tiedostoon uusi sarake business_id, johon lisäät sen Y-tunnuksen, johon käyttäjä kuuluu.

Käyttäjien tuomisen jälkeen Y-tunnukset on lisätty Y-tunnukset sivulle, jossa voit halutessasi nimetä ne. Valitse Y-tunnus, jonka haluat nimetä ja klikkaa "Muokkaa Y-tunnusta".

Y-tunnukset Luotaamon käytössä

Luotaamo toimii nyt paremmin myös konserneille.

Voit lähettää kyselyn tietyille yhtiöille, yhdelle tai useammalle, kätevästi suodattamalla käyttäjät Y-tunnuksella ja valitsemalla kaikki sen alla olevat käyttäjät. Näin Luotaamossa voi olla tiimejä, jotka ylittävät yhtiöiden rajat ja siitä huolimatta saat toteutettua yhtiökohtaiset kyselyt helposti.

Jokaisesta kyselystä muodostetaan yhtiökohtainen raportti, mikäli kyselyssä on ollut näihin yhtiöihin kuuluvia työntekijöitä. Kyselystä muodostuu siis automaattiseti koko tulosjoukon kattava raportti ja sen lisäksi jokaisesta yhtiöstä on mahdollista luoda oma raportti.