Parempi vire -palvelu päättyy

Parempi vire -palvelu päättyy 1.6.2020.

Parempi vire -palvelua voi käyttää 1.6.2020 saakka. Tämän jälkeen Parempi vire -sovellukseen ei voi enää kirjautua. Lähetämme Parempi vire -sovellusta käyttäville työntekijöillenne tietoa palvelun päättymisestä toukokuussa infoviestillä sovelluksessa sekä sähköpostitse.

Halutessaan Parempi vire -sovellusta käyttävät työntekijänne voivat siirtyä käyttämään HeiaHeia-hyvinvointisovellusta, johon Parempi vire -sovellus on perustunut. Käyttäjät pääsevät kirjautumaan HeiaHeia-palveluun omilla Parempi vire -tunnuksillaan joko HeiaHeia-sovelluksessa tai verkossa osoitteessa www.heiaheia.com

Työvire- ja Työyhteisövire-kartoitustyökalujen käyttö jatkuu normaalisti.

FAQ - Parempi Vire-sovelluksen käyttäjät

Miten pääsen kirjautumaan Parempi vire tililleni 1.6.2020 jälkeen?

Parempi vire -palvelu päättyy 1.6.2020 eikä sinne voi kirjautua enää 1.6.2020 jälkeen. Halutessasi voit siirtyä käyttämään vastaavaa hyvinvointipalvelua, HeiaHeiaa. Jos päätät ottaa HeiaHeian käyttöösi, sinun tulee ladata HeiaHeia-sovellus puhelimen sovelluskaupasta. Tietokoneella käytettäessä palvelu aukeaa osoitteesta www.heiaheia.com.

Pääset kirjautumaan HeiaHeia-palveluun omilla Parempi vire -tunnuksillasi. Jos otat palvelun käyttöösi, Parempi vire -sovellukseen kirjaamasi harjoitukset sekä kaverisuhteesi siirtyvät HeiaHeia-palveluun. Halutessasi voit siirtyä HeiaHeian käyttäjäksi jo ennen 1.6.2020.

Jos olet liittänyt puettavia laitteita Parempi vire -sovellukseen, tulee sinun kytkeä nämä tilit HeiaHeiaan (iPhone Health, Google Fit, Fitbit, Suunto, Garmin tai Polar).

Mikä on HeiaHeia?

HeiaHeia on H2 Platform Oy:n hyvinvointisovellus, joka perustuu samaan teknologiaan kuin Parempi vire -sovellus. HeiaHeian voit ladata puhelimeesi sovelluskaupasta tai kirjautua palveluun osoitteessa: www.heiaheia.com

Haluan lopettaa tilini ja poistaa tietoni, mitä teen?

Voit poistaa käyttäjätilisi ja tietosi Parempi vire -sovelluksen asetuksista 1.6.2020 mennessä. Jos haluat poistaa tietosi myöhemmin, voit tehdä sen osoitteessa www.heiaheia.com. Huomaathan, että poistettua tiliä ei voida palauttaa.

Tarkemmat ohjeet löydät Parempi vire -tukisivulta:

https://support.luotaamo.fi/fi/support/solutions/articles/4000103209-miten-poistan-parempi-vire-sovelluksen-ja-käyttäjätilin-

Tarkemmat ohjeet löydät HeiaHeian tukisivulta:

https://support.heiaheia.com/fi/support/solutions/articles/4000024412-haluan-poistaa-heiaheia-tilini

FAQ - Luotamon pääkäyttäjä

Tarvitseeko minun pääkäyttäjänä tehdä mitään?

Pääkäyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä mitään. Viestimme sovelluksen käyttäjille palvelun päättymisestä toukokuussa infoviestillä sovelluksessa sekä sähköpostitse.

Luotaamosta löydät linkin Parempi vire -tukisivulle, jossa kerromme, miten käyttäjät voivat halutessaan siirtyä käyttämään maksutonta HeiaHeia-sovellusta.

Miten Parempi vire ja HeiaHeia eroavat toisistaan?

Parempi vire on ollut Ilmarisen asiakkailleen tarjoama palvelu. Sen käyttö päättyy 1.6.2020. Palveluiden sisällöt ovat pääosin samanlaiset, mutta esimerkiksi Oma vire -kyselyä sekä osaa videoista ja vinkeistä ei ole käytössä HeiaHeiassa. Myöskään hyvinvointihaasteita ja hyvinvointipisteitä ei ole saatavilla HeiaHeian maksuttomassa versiossa. HeiaHeia palvelua tarjoaa H2 Platform Oy, ja yksityishenkilönä tilin luominen on maksutonta.

Voimmeko edelleen käyttää kartoitustyökaluja (Työvire ja Työyhteisövire)?

Voitte. Kartoitustyökalujen käyttö jatkuu normaalisti.

Mistä saan lisätietoa?

Voit olla yhteydessä työkykypalveluidemme asiantuntijoihin laittamalla sähköpostia osoitteeseen admin@luotaamo.fi