Miten pääsen kirjautumaan Parempi vire tililleni 1.6.2020 jälkeen?

Parempi vire -palvelu päättyy 1.6.2020 eikä sinne voi kirjautua enää 1.6.2020 jälkeen. Halutessasi voit siirtyä käyttämään HeiaHeia-hyvinvointipalvelun ilmaisversiota. Jos päätät ottaa HeiaHeian käyttöösi, sinun tulee ladata HeiaHeia-sovellus puhelimen sovelluskaupasta. Tietokoneella käytettäessä palvelu aukeaa osoitteesta www.heiaheia.com.


Pääset kirjautumaan HeiaHeia-palveluun omilla Parempi vire -tunnuksillasi. Jos otat palvelun käyttöösi, Parempi vire -sovellukseen kirjaamasi harjoitukset sekä kaverisuhteesi siirtyvät HeiaHeia-palveluun. Halutessasi voit siirtyä HeiaHeian käyttäjäksi jo ennen 1.6.2020. 


Jos olet liittänyt puettavia laitteita Parempi vire -sovellukseen, tulee sinun kytkeä nämä tilit HeiaHeiaan (iPhone Health, Google Fit, Fitbit, Suunto, Garmin tai Polar).


Mikä on HeiaHeia?


HeiaHeia on H2 Platform Oy:n hyvinvointisovellus, joka perustuu samaan teknologiaan kuin Parempi vire -sovellus. HeiaHeian voit ladata puhelimeesi sovelluskaupasta tai kirjautua palveluun osoitteessa: www.heiaheia.com


Haluan lopettaa tilini ja poistaa tietoni, mitä teen? 


Voit poistaa käyttäjätilisi ja tietosi Parempi vire -sovelluksen asetuksista 1.6.2020 mennessä. Jos haluat poistaa tietosi myöhemmin, voit tehdä sen osoitteessa www.heiaheia.com. Huomaathan, että poistettua tiliä ei voida palauttaa.


Tarkemmat ohjeet löydät Parempi vire -tukisivulta:

https://support.luotaamo.fi/fi/support/solutions/articles/4000103209-miten-poistan-parempi-vire-sovelluksen-ja-käyttäjätilin-


Tarkemmat ohjeet löydät HeiaHeian tukisivulta:

https://support.heiaheia.com/fi/support/solutions/articles/4000024412-haluan-poistaa-heiaheia-tilini

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.